injektaz-muriva-kremom

Chemická injektáž hydroizolačným krémom- princíp a postup:

Spôsobuje vám starosti vzlínajúca vlhkosť v murive Vášho domu? V tom prípade máme pre vás skvelé riešenie! Ako jedna z popredných realizáčných firiem v oblasti chemickej injektáže hydroizolačným krémom, sme tu, aby sme vám pomohli zastaviť zemnú vzlínajúcu vlhkosť a priniesli vám suché a zdravé prostredie vo vašom dome.

Ale ako vlastne funguje táto technológia a ako by sme ju mohli uplatniť v praxi? V tomto blogovom príspevku vám poskytneme jednoduché vysvetlenie princípu a postupu tejto účinnej metódy.

Princíp je založený na použití špeciálneho hydroizolačného krému, ktorý je schopný vytvoriť neviditeľnú bariéru proti vode a vlhkosti. Tento krém sa aplikuje priamo do muriva, kde pôsobí ako efektívna ochranná vrstva. Hlavnou úlohou krému je zastaviť zemnú vzlínajúcu vlhkosť, ktorá môže viesť k mnohým problémom, ako je napríklad výskyt plesní, škvrny a fľaky na stenách, alebo dokonca poškodenia štruktúry muriva.

Postup injektáže je pre vás ako zákazníka jednoduchý a rýchly. Prvým krokom je odstránenie starých omietok a nánosov, aby sme dosiahli čo najlepší prístup k vášmu murivu. Následne sa vytvoria otvory v pravidelných intervaloch, do ktorých sa aplikuje hydroizolačný krém. Tento krém sa následne nechá vsiaknuť, čím vytvorí silnú ochrannú vrstvu v murive.

Po dokončení procesu injektáže sa otvory v murive uzavrú a vaše steny sa dostanú do ideálneho stavu pre nanášanie nových omietok. Výsledkom je suché a zdravé prostredie vo vašom dome, kde sa už nebudete musieť obávať vlhkosti a jej negatívnych dopadov.

Ako realizáčná firma chemickej injektáže sme hrdí na to, že ponúkame a poskytujeme komplexné riešenie problémov s vlhkosťou. Naši odborníci majú bohaté skúsenosti v tejto oblasti a používajú len najkvalitnejší hydroizolačný krém, aby sme dosiahli najlepšie výsledky pre našich zákazníkov.

Takže ak máte problém s vlhkosťou vo vašej nehnuteľnosti, neváhajte sa na nás obrátiť. Radi vám poskytneme odbornú pomoc, vypracujeme detailný plán riešenia a zabezpečíme, aby vaše steny boli opäť suché a zdravé. 

Kontaktujte nás ešte dnes a užite si suchý dom bez starostí!